AverTV Go присвячується
Історія почалася давно. Роки 4 тому. Придбав тоді ТВ-тюнер AverTV Go з усіма фічами, прибамбасами у вигляді дистанційки і радіоприймача, щ й s-video вхід є. Мрія здійснилася. Після того як у себе його поставив, здавалось, що придбав зовсім не те, про що стільки мріяв. Тюнер ще пролежав даром деякий час, поки н встановили кабельне. І тюнер показав все, що вміє. Будь-яка робота просто пропала – комп’ютер більше використовувався як телевізор.
Потім виникло природне бажання використовувати пульт ДУ для керуванням комп’ютером. Спочатку хотів сам програму написати, але все якось було „не до того”. З іншого боку чекав коли з’являться потрібні програмки в Інтернеті – навіщо вигадувати велосипед, правильно? Програмки з’являлись, але всі під 98 вікна. Десь рік тому таки знайшов, те чого стільки чекав. Рекомендую SlyControl. Досить грамотна програма. От і зажили знову. Комп’ютер навіть виключається тепер дистанційно. Одна біда – треба виключати підсилювач. Проблема теж досить просто вирішується, але тут треба подолати лінь, а це вже наваго важче. ;)
Весь час експлуатації використовував драйвери із „рідного” компакту і „рідне” ПЗ. Яким, відверто, не був задоволений. Скільки разів не пробував стягнути з офіційного сайту – всі спроби закінчувались невдало. Вичитав на форумах, що підтримка в фірми виробника зовсім нікудишня і вирішив скористатись продуктом як кажуть „третього виробника”. Тут мені знову допоміг могучий SlyControl. Раз люли пишуть программки під ці девайси, значить вони краще знають яка програмка краща, для перегляду ТВ. Логічно? Так і зробив – заліз у список програм, які підтримує SlyControl і скачав ту, що стояла перша по списку. JTV. Спочатку не міг її запустити. Вказував весь час не на ту картку, яка в мене стоїть. Я і не думав, що вона така стара... Факт той, що таки вдалося запустити. Наступний етап – настройка каналів. Теж виявився не простим, але я подолав і його. Вчора просидів не менше години поки у всьому розібрався і порозкладав по поличкам всі канали. Тепер все фунгує „на ура”.
Висновок: у кого старі ТВ-тюнери – рекомендую SlyControl + JTV.
Коментарів [2]
bogdanov
17 січня 2005 | 09:34

Использую для просмотра на своем AverMedia комплект BorgTV + bRadio + bRemote
Когда-то пользовался и SlyControl, но прога не прижилась, так как слишком влияла на работоспособность системы и требовала значительной "подстройки", чтобы не мешать тем программам, где она не нужна...
fatangel
08 лютого 2005 | 15:07

Рекомендую SeeTv XP. Настроюється під будь-яку "лопату". У мене працює на ура.
Captcha

Записів: 1613 Коментарів: 2322 Журнал існує з 15 грудня 2004 р.