Переслідування «невіруючих», чи...
..полювання «на відьом»
Я сам в це не вірив, поки мене ця акція не зачепила. Подзвонили вчора невідома жінка і запитала прямо коли ми зустрінемось для розмови. Я вибачився і перепитав хто телефонує, оскільки голос мені незнайомий. «Ну як хто, така-то така-то з УБОЗу. Знаєте, є така організація по боротьбі з організованою злочинністю. Треба зустрітися». Я обалдів. Це м’яко сказано. Я розгубився і задав логічне запитання «НАВІЩО???». Відповідь: «треба і все. І захопіть із собою документи всі про вашу діяльність. Як підприємця за 2004 рік.». Виявляється, я тепер організований злочинець. До мене визначення «організований» не дуже липне, а злочинець… Це все…
Заспокоївшись і порадившись із колегами зробив висновок, що ходити мені туди нічого. Розповіли, що візити туди закінчуються «не весело». Не пішов. Сьогодні чув про аналогічні дзвінки і до інших. Стало ще легше, хоч я не один такий «організований».
А ще стало зрозуміло, що з себе представляє нова влада. Страшно. Страшно стає за майбутнє. Це ж які часи почались? Леніна, Сталіна, … ???
І це тільки початок. Сподіваюсь, що скоро настане і кінець. Хоч би перебились між собою за ті портфелі і владу…
Коментарів [0]
Captcha

Записів: 1613 Коментарів: 2322 Журнал існує з 15 грудня 2004 р.