«Время смотрит тихо с призрением…»
Не витримала газета пресингу і пульс її зупинився. З великим жалем констатую факт смерті друкованого видання «Вісник». Це був хороший проект і з великими перспективами. Але… Ми стали на дорозі нової влади, якій ні ми, ні вона нам не симпатизуємо. Це дуже м’яко сказано. Та й я не про те. Я про газету. Жаль, жаль і колектив, який хоч був і не великий, але дружній і класний. Крім однієї людини, не враховуючи мене, всі залишаються при роботі. Але та людина ще студент, тому і її можна вважати зайнятою. Інтернет видання поки-що живе. А я маю купу часу щоб подумати про майбутнє…
Коментарів [3]
Darja
05 березня 2005 | 11:43

Газета умирает не потому-что ненравится новой власти, а потому что старая власть пользовалась ею для своей выгоды. Сколько ты еще будешь их защищать? Или ты действительно веришь в то, что говоришь и отстаиваешь?
Shaman
05 березня 2005 | 12:28

2Darja Или ты действительно веришь в то, что говоришь и отстаиваешь? Ти хоч читала, що ти написала? Хто ж я по твоєму якщо не вірю тому, що говорю. І чого ти не віриш, що я можу відтоювати свою позицію і саме таку???
Darja
05 березня 2005 | 17:20

Если я тебе об этом скажу, то ты еще и оскорблять меня начнешь! Я о тебе кое-что знаю, и это дает мне основания так думать!
Captcha

Записів: 1613 Коментарів: 2322 Журнал існує з 15 грудня 2004 р.