Вас ще не викликали? Тоді УБОЗ іде до вас…
Я вже писав, що моїх друзів і колег викликали у різні правоохоронні органи. І мене викликали, але я не пішов, оскільки це «запрошення» не було офіційним. Ну що ж, дочекався. Вони самі прийшли до мене. Забирають всю документацію. Про все це уже розписали деякі Інтернет видання (1 2 3 4 5 6 6 7 ...). Спілкуючись із оперуповноваженим Банк В.В. (відділ по відмиванню коштів) переконався, що вони дійсно вважають мене організованим злочинцем (!!!) . Більше того, він (співробітник УБОЗу) повідомив, що він збирався до мене із спец підрозділом «Сокіл» (!!!). Коротше, я в шоковому стані. Уже трохи відійшов і розговорився, заспокоївся. Один із правоохоронців сидить і ще пише, складає протокол, переписує назви і номери всіх документів за 2004 рік. Йому ще довго сидіти… він вже навіть зрозумів, що сьогодні він з цим всім не справиться. Допише одну із моїх «папочок» і продовжить в понеділок після допиту, на який зараз вручить мені повістку.
Весело…
Точніше зовсім не весело… 8(
Коментарів [4]
Darja
25 лютого 2005 | 23:04

А ти думав що все так просто? Раз вони тебе так перевіряють, значить мають на це підстави... 80% що через твою газету було відмито чимало коштів... і про це вже давно і багато говорять.......
Shaman
26 лютого 2005 | 13:21

2 Darja Нехай перевіряють. Мені боятися нічого. Бухгалтерія в порядку і ніякі гроші я не відмивав і газета теж. А звідки такий точний підрахунок - 80%? Чи ти гадалка? А, перепрошую, то ти чула від інших? У нас давно і багато говорять вже дуже давно і вже про це писав. Люди вірять тому, що хочуть почути. Неважливо правда це чи ні. До речі, може раз ти так розбираєшся в цифрах і правді, то розкажеш мені як я міг відмивати кошти?
Darja
27 лютого 2005 | 22:13

Твоя наївність мене просто дивує... А звідки такі дані - не твоя справа! Хотілося б ще щось сказати... та певно неварто.
Dysi
28 лютого 2005 | 09:27

2 Shaman раз боятся нечего, то чего переживать то???
2Darja молодец!
Captcha

Записів: 1613 Коментарів: 2322 Журнал існує з 15 грудня 2004 р.