Киндириця мєсная
 Купив недавно кукурудзу в качанах, таку що варити. Додому, в каструлю, воду посолити і варити півгодини щонайменше, а далі готовність перевіряти. Ну як на Родінє. Витягую, солю ще і… Блііііін вона солодка! Солодка і посолена мною… Мдааа…. На паковані, звичайно, було написано, що кукурудза солодка, але ж дома то вона теж «солодка», та що їсти. Я в інет, як пендоси готують її – виявляється вони ще в воду цукру додають і варять 15 хв, не більше. В них все солодке – від того і жопи широкі.   
Коментарів [3]
анюта
15 червня 2009 | 13:28

привіт. :))) а може не від солодкого життя??? компенсація існує всюди і завжди... як не крути, а "каждой твари - по паре"
Shaman
15 червня 2009 | 21:41

Привіт! Якщо відверто, то не зовсім зрозумів тебе.
анюта
17 червня 2009 | 13:04

мда.... щось я справді намудрила)))) а хотілося лише про те, що, якщо є багато солодкого, то обовязково захочеться солоного... ))) і, звісно ж, навпаки.... солоне-солодке, високе-низьке, далеке-близьке... пара )
Captcha

Записів: 1613 Коментарів: 2322 Журнал існує з 15 грудня 2004 р.