Toronto Caribana Parade 2009
Був вчора на параді. Спочатку все було зовсім погано – я запізнився і парад вже згортався. Сильно не розстроївся, тому що парад на березі озера, де завжди є на що подивитися чи відпочити. Але потиху пробрався в натовп який зовсім не хотів закінчення свята. Стало трохи веселіше. Натовп ще «дунув» трави, випив пива і продовжив свято. Виступаючі заводили і почали змагатися між собою за кращу музику, танцюристів, костюми і т.д.
Одразу скажу, що красивих дівчат дуже мало… Основний контингент – афроамериканці. Я там взагалі не свій був… Зрозумів, що сама перспективна професія це – лікар з ліпосакції. Та ви і самі побачите на фотках…
Корабель сподобався – треба буде на ньому поплавати.
Не обійшлось і без пригод – вони мене люблять. Вже під завершення всього дійства утворився серйозний натовп. І уявіть собі хтось когось штовхнув і крикнув бомба чи ще щось таке… Оцей натовп і перетворився на справжню бомбу… За мить я бачу перед собою купу народу, який з криками і панікою хлинув від місця непорозуміння. І це все на мене летить, а я біля огорожі. Перескочити – не встигну, впаду з забором – затопчуть. Ну все, думаю, хана. Згуртуватись тільки зосталось. Ці всі думки практично за секунду – інстинкт самозбереження працює нормально – перевірено тепер. Хтось чи кимось завалили ту огорожу і я встиг вискочити з натовпу. Все закінчилось в мить як і почалось. Але без жертв не обійшлось. Слава Богу – наслідки нестрашні. Але я заплатив за це своєю улюбленою футболкою. Коли мене штовхнули вилив на себе Канадіан Драй і фарба на футболці не витримала… Яку ж я хімію п’ю… Жах. Але я вцілів і вцілів цифровик. Все нормально.
Далі проблема добратись додому. Точніше до метро. ТТС підігнало спеціальний експрес рейс, тільки автобусів не вистачало. Народу зібралось ще більше (остання фотка). Але нам, українцям, це не в диковинку – другий автобус і я технічно спокійно пробрався всередину – техніка набута роками добираючись в школу не втрачена!

В загальному свято думаю вдалося.

Ну власне і фотки…





















А тут ще і відеоролик зварганив.
Коментарів [10]
_lioness_aa
03 серпня 2009 | 02:09

Це парад ???
А мені здалось, виїзд публічного дому на природу...
zheca
03 серпня 2009 | 02:20

Ты там поаккуратнее с фотоаппаратом.Девочка,которая из машины смотрит,явно хорошо стреляет и она не твоя фанатка :)))
zheca
03 серпня 2009 | 02:24

Лионесса,а чем же это все тебе на бардель похоже,а?Просто удивляюсь,насколько разные люди и их восприятие.

_lioness_aa
03 серпня 2009 | 03:58

1. Да, Женя, это не парад, уж извините. Ты , видно, очень плохо смотрел фотографии..
2. А какого беня ты мне делаешь упреки и комментишь ? Я пишу не в твой  ЖЖ. Ясно ? Вот так.
3. Мы никогда друг друга не понимали. И нефиг возмущаться.
4. Вопрос закрыт и больше не обсуждается.

Halka
03 серпня 2009 | 04:33


согласна... на парад не сильно похоже...


zheca
03 серпня 2009 | 04:36

Лионесса,все-таки восприятие,действительно,разное.И не только фоток.
Я просто спросил,без упреков,намеков,возмущений и т.д. Как написано - так я и имел в виду,мне было интересно,что показалось тебе в этих фото похожим на публичный дом.Но не важно,вопрос закрыт.
zheca
03 серпня 2009 | 04:38

2Галка :)
ну,смотря как себе парад представлять.Если,как День Победы,или 7 Ноября - то,конечно,не похож.А если как Карнавал,например,то очень даже
Halka
03 серпня 2009 | 04:50

Жека, я карнавал по другому представляла... 
а это больше похоже не на карнавал, а на то что-то другое...

zheca
03 серпня 2009 | 05:08

Ну,те карнавалы,которые здесь(В германии) проходят очень даже на этот канадский парад похожи,да и то,что я по телеку о бразильском видел - тоже похоже.А ты как себе представляла?:)
Shaman
03 серпня 2009 | 08:07

Так, не сваритись тут мені і сприймати всю інформацію позитивно і як жарт.
Це справді не парад. Парад спочатку був в перемішку з карнавалом, а потім переріс більше в карнавал. В Бразилії карнавали ще гірші (кращі), про Німеччину не знаю, але думаю не гірше (краще) як у цей що у Торонто пройшов. Так що це справжній парад-карнавал, такі вони є насправді, а ви як думали?

Не дивлячись на всі елементи роспусти - сподобалась толерантність людей. Не дивлячись на число обкурених і пяних - люди не переставивали вибачатись, якщо когось зачепили, штовхнули випадково чи хтось комусь на ногу наступив. Всі посміхались і веселились. Були звичайно окремі індивідууми, але їх не сприймав натовп і вони опинялися "за бортом". Наприклад я не можу собі уявити таке свято у Києві, з українським менталітетом і бидлотою... Варто хіба подивитися фото і почитати про недівній черговий з’їзд на Шипоті...
Captcha

Записів: 1613 Коментарів: 2322 Журнал існує з 15 грудня 2004 р.