The Canadian International Air Show
Відвідав Авішоу (сабж). Проводиться щороку. Коротко – в захопленні. Раніше не відвідував подібних заходів. Спочатку демонструвалась важка авіація, потім військово-повітряні сили США. Blue Angels – показали клас… Швидкість неймовірна звук відстає на секунди, фігури вищого пілотажу, спіралі, мертві петлі, піке, фігури в групі і т.д. Народу море і у всіх відкриті роти. Потім були малі літачки, які після надзвукових винищувачів взагалі не «вставляти»… Але один із малих літаків виробляв страшні речі – так крутив літачком малим… думав розіб’ється і навіть подумав, що добре що не пішов на місце, над яким вони пролітають найнижче. Пізніше я вичитав що то ас Mike Wiskus. Ось відео – приклад того, що він сьогодні показував:
Потім показувались ВПС Канади. Вже не так цікаво. Але все-одно було на що подивитись. Склалось враження, що канадські винищувачі на років 10-20 старіші за штатівські. Після побаченого задумався, якщо пендоські пілоти так літають, то як літають російські, що вважаються найкращими?
Приліз додому стомлений, у зеркало глянув і… Лице все червоне, руки червоні… Загорів, блін. Який буду через два дні?.. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Коментарів [2]
zheca
08 вересня 2009 | 02:10

Эх,какаое метро экономически целесообразно-унылое.То ли дело в Киеве - высоченные потолки,мрамор,красота.У капиталистов метро не роскошь,а средство передвижения

Shaman
08 вересня 2009 | 06:40

Да, согласен, убогое. Я писал уже про него. Но вагоны по-чище будут в разы.

Captcha

Записів: 1613 Коментарів: 2322 Журнал існує з 15 грудня 2004 р.